Optredens

Met gedichten, verhalen en liedjes beklom Annick de afgelopen jaren de – vooral Haagse – podia. Het begon allemaal in het Koorenhuis en met Poëzie op Pootjes 2004/2005, daarna volgden vele optredens bij Haagse Helden in Theater m’n Schoonmoeder en de Maatschappij, Rhythm & Rhymes Festival, De (Maandelijkse) Cyclus in het Paardcafé, Laak Festival, Klein Koorenhuis Kleinkunst Festival in Theater PePijn, Literaire Borrels bij Galerie Haags, Presentaties van boeken,  Imagine in the Park, Imagine in the Bar, de officiële Opening van het voetbalseizoen van ADO Den Haag en meerrrr… Daarnaast trad ze de afgelopen jaren veel op in theaters, huiskamers en op festivals met Kleinkunstgroep Kluister.

.

Kluister

Van Vlissingen tot Amsterdam, van Enschede tot thuisbasis Den Haag… Kleinkunstgroep Kluister trad afgelopen (bijna 10) jaren veelvuldig op met theaterprogramma’s vol liedjes en meer. Ook maakte Kluister een cd: ‘Rijp voor Opname’. Bekijk de video. Meer video’s staan op Youtube en op de site Rijp voor Opname.

.

De Maandelijkse Cyclus

Debby van den Bergh en Annick traden regelmatig op bij Haagse Helden (de voorloper van Puur Gelul) en andere evenementen. Ze waren vaak de enige vrouwen en wilden graag de drempel verlagen voor ‘grappige dames’ die op het podium wilden staan. Zo begon in 2008 De Maandelijkse Cyclus en deze duurde zo’n 5 jaren, met Debby aan het roer en Annick, Daf & Miss Cherry als harde kern. Eerst in De Maatschappij in de Scheveningse Keizerstraat, spoedig daarna werd deze locatie te klein en vroeg het Paard of ze in het Paardcafé wilden optreden. Wat een mooie middagen leverde dat op! Bekijk de fotoimpressie…

 

kkkf poster 2009 def 30x40 72Klein Koorenhuis Kleinkunst Festival

Samen met Peter le Feber organiseerde Annick 3x het Klein Koorenhuis Kleinkunst Festival in Theater PePijn: in 2007 (12 dagen), 2008 (14 dagen) en 2009 (8 dagen). Het werd een meerdaagse mix van bekende Nederlandse artiesten en cursisten van het Koorenhuis. Ook Kluister debuteerde op het KKKF. Veel nieuw talent stond te stralen tijdens voorstellingen en masterclasses op de planken van het legendarische Theater PePijn. Onvergetelijk!

Deel deze pagina